Företag

Felix Vá på lån till Lilleström

  • Herrar
  • A-lag
  • 26 mars 2024

Djurgårdens angolanske ytterforward spelar i Eliteserien under vårsäsongen.

Den allsvenska premiären ligger endast vecka bort och den blårandiga truppen fortsätter att kalibreras inför seriestarten mot IFK Göteborg på måndag. En redan tuff konkurrens har dock skärpts ytterligare med Tokmac Nguens ankomst och eftersom speltid alltid är en viktig del av fotbollen väntar nu en utlåning för ytterforwarden Felix Vá till norska Lilleström – som slutade sexa i Eliteserien förra året och som kom fyra i ligan de två föregående åren.

Ett bra lag och en utvecklande miljö för den 25-årige angolanen som går dit på lån under vårsäsongen med ett avtal fram till den 1 augusti, enligt sportchef Bosse Andersson.
– Felix behöver speltid och vi vet att vi har en tuff konkurrens i och med att Tokmac Nguen nu är klar för oss. Vi har diskuterat med några klubbar och det har funnits ett stort intresse för Felix. Han har fått sondera läget, pratat med ett antal klubbar och valt att gå till Lilleström, där lånet sträcker sig fram till den 1 augusti med en klar och tydlig option. Vi önskar honom stort lycka till i LSK under våren och sedan får vi utvärdera läget längre fram i sommar, summerar Bosse.

 

Senaste nyheter

Relaterat