Inför Sirius -Djurgården

Djurgården beger sig till Studenternas IP på onsdag för träningsmatch med avspark 15.00.

SIRIUS - DJURGÅRDEN
Onsdag 24 februari 15:00, Studenternas IP (spelas utan publik).
 

Matchen kan beställas för 39:- genom att klicka här. Noterbart är att sändningen inte kommer att ha någon kommentator.

Truppstatus

– Ej utagningsbara spelare från A-laget är Erik Berg, Jesper Nyholm, Isak Hien och Axel Wallenborg, enligt Djurgårdens naprapat Kalle Barrling som även poängterar att nye målvakten Aleksandr Vasyutins prioritet är att få köra två fulla träningspass istället för match.
 

Spaningar 

  • Träningsmatch med ursprunglig tänkt U21-karaktär som nu dock kategoriseras som A-lagsmatch.
  • Coachupplägget kvarstår dock där Hugo Berggren leder laget under match tillsammans med Joel Riddez.
  • Samtliga tillgängliga A-lagsspelare som inte startade i cupen är aktuella för spel med ett tillskott i truppen av spelare från DIF PA19.
  • Glädjande besked att Elliot Käck och Elias Andersson är redo för sina första matchminuter för säsongen.

Hugo Berggren inför matchen:
– Det var ju tänkt från början att det här skulle vara en U21-match, så även om den nu räknas som A-lagsmatch kommer jag fortfarande att coacha laget. Nytt för i år är att Joel Riddez kommer att finnas med mig enligt den nya organisationen på DIF Ungdom där han kommer att hjälpa och stötta spelarna som ligger längst fram på ungdomssidan. Så det blir jag och Joel som coachar medan Kim och Tolle självklart är på plats och tittar på matchen. Vi kommer att ha ett i stort sett A-betonat lag med de spelare som inte startade i cupen och tanken är att de allra flesta ska spela 90 minuter för att komma i matchform.

Hugo om Sirius
– Jag har pratat med Sirius och även de kommer att låta de spelare som inte startade deras cuppremiär få mycket speltid. Så det här kommer nog att kunna bli en otroligt bra träningsmatch med tanke på att Sirius är ett spelande lag och även vi vill ju spela en fotboll med mycket bollinnehav. 

Senaste nytt
Fler nyheter