Företag

Årets andra träningsvecka inledd

  • Herrar
  • A-lag
  • 13 jan 2020

Se bilder från måndagens träning på Kaknäs där Kalle Holmberg gjorde sitt första träningspass med laget.

Det var ett Kaknäs som förärades med solens närvaro som mötte spelarna när årets andra träningsvecka inleddes under måndagen. Precis som under förra veckan var det en del supportrar som tagit sig till träningen för att titta på, och för första gången fick de se Kalle Holmberg – som blev klar för Djurgården i fredags – delta i träning med laget.

Även ett bekant ansikte i form av Jesper Karlström tränade med laget. Karlis kontrakt gick ut vid årsskiftet men han bjöds in att träna med laget under veckan – något som han tackade ja till.

Om två veckor, den 27:e januari, åker laget på träningsläger till Sydafrika. Fram till dess är det träning på Kaknäs eller i Johan Björkmans Hall som gäller beroende på väderlek. Du hittar alltid ett uppdaterat schema över träningar för både dam- och herrlaget genom att scrolla ner en bit på startsidan.

En spelare som inte deltog på träningen är Adam Bergmark Wiberg. Tidigare i dag offentliggjorde vi att han lånas ut till Örgryte IS, hemmahörande i Superettan, kommande säsong. Läs mer här.

Nästa träning för herrarna är tisdag klockan 10:30 på Kaknäs.
Nästa träning för damerna är måndag klockan 15:45 i Johan Björkmans Hall, och därefter tisdag klockan 15:30 på samma ställe.

Nedan följer bilder från herrarnas träning under måndagen.Vi ser fram emot en spännande säsong i Allsvenkan 2020! Upplev alla matcher på plats – köp säsongskort här.

Senaste nyheter

Relaterat