Företag

Herrlaget flyttar verksamheten till Kaknäs

  • Herrar
  • A-lag
  • 16 mars 2022

Från och med måndagen den 21 mars kommer herrarnas träningsverksamhet i huvudsak vara förlagd till Kaknäs.

Hittills under säsongen har verksamheten för herrarna varit förlagd till Tele2 Arena då det har varit bäst för träningsmöjligheterna under de kalla månader vi förhoppninsgvis har bakom oss till störst del. Med plusgrader istället för minusgrader de senaste veckorna och en vår som står för dörren flyttar nu ledare och spelare ut till Kaknäs från och med måndagen den 21 mars.

Precis som tidigare år kan enstaka träningar komma att genomföras på Tele2 Arena, tex sista träningen match. På startsidan på DIF.se en bit ner hittar du alltid uppdaterat träningsschema över tider och plats för träningarna.

Som vanligt är alla Djurgårdare varmt välkomna att titta på träningarna på Kaknäs! Vi vill dock be dig som besöker träningarna om ett par förhållningsregler:
  • Respektera träningsplanen som är spelarnas arbetsplats – stå på motsatt sida om det gröna staketet beroende på vilken plan träningen genomförs på.
  • Håll avstånd till spelarna för att undvika smitta av såväl förkylningar och magsjuka som covid-19.
  • Området uppe vid omklädningsrummet och gymmet är spelare och ledares arbetsplats.
Egentligen inga förändringar från hur det har varit tidigare med andra ord. Vi ser fram emot att se supportrar på plats under kommande träningar. Varmt välkommen till Kaknäs!

Senaste nyheter

Relaterat