Företag

DIFTV: Fysteamet om skadeläget

  • Herrar
  • A-lag
  • 26 aug 2020

Djurgårdens naprapat Christian Andersson ger en uppdatering om läget i truppen just nu.

Förutom resultatet blev det även ett olyckligt utfall rent skademässigt i Champions League-matchen mot Ferencvaros där både Emmanuel Banda och Emir Kujovic fick kliva av planen. De två saknades mot IFK Göteborg och naprapat Christian Andersson berättar om deras och övriga lagets nuvarande status:
– Emir utgick i Budapest där han hade känningar i ljumsken. Han har nu rehabtränat några dagar och vi är försiktigt positiva. När det gäller Emmanuel Banda så har han stukat foten och var hemma under onsdagen sedan blir det fortsatt rehab. Vi har även kört rehab under dagen med Haris Radetinac som fick en smäll i senaste matchen och där tar vi det dag för dag. Vi får hoppas att han finns tillgänglig till söndagens match, säger Christian som i övrigt berättar att det är fortsatt rehab för Alexander Abrahamsson som har problem med baksida lår.
– För Alexander Abrahamssons del är det fortfarande rehab dessvärre. Det var en situation i förra veckan där han fick lite ont igen. Så nu får vi ta nya tag och har kopplat in en specialist för att verkligen råda bot på det här problemet. 
30 augusti, söndag 14:30Olympia

Helsingborgs IFDjurgården
3-1 (0-0)

Till matchen

Senaste nyheter

Relaterat