Företag

DIFTV: Spelare och tränare från Kaknäs

  • Herrar
  • A-lag
  • 9 jan 2020

Laget samlades på Kaknäs under onsdagen för den första gemensamma träningen för året. Vi tog ett varv på anläggningen och frågade om hur semestern varit och hur det känns att vara tillbaka.

Ackompanjerat av ett 80-tal supportrar och en dryg handfull mediarepresentanter klev merparten av truppen ut på det nylagda konstgräset på Kaknäs vid 10:30-tiden under onsdagen. Bortsett från Jacob Une Larsson och Marcus Danielson som är på landslagsuppdrag var det en intakt trupp som var ute på träningsplanen. Edward Chilufya tränade individuellt och på gymet, precis som Erik Berg som inte heller deltog i träningen med laget.

Det kanske minst kända namnet som deltog i tränigen var Linus Tagesson som var med och tränade förra året men tillhörde U19 under 2019. Till 2020 har han skrivit på ett treårigt lärlingskontrakt (som innebär spel med A-lag, U21 och U19) och det blir intressant att följa honom under året tillsammans med de andra lite yngre spelarna som är kvar från förra säsongen. Däribland Oscar Pettersson som vill ha mer speltid i år än under 2019 och är fast besluten om att jobba hårt för det – läs en intervju med honom här.

Se klippet med några av spelarna samt Kim Bergstrand och Viktor Helander nedan. (Team Select som nämns i klippet kallas den grupp som frivilligt valde att träna extra på sin semester).Här kan du läsa en intervju med Erik Berg om hur han ser på säsongen 2020 >>
 

Senaste nyheter

Relaterat