Företag

Välkommen till digitalt medlemsmöte

  • Föreningen
  • Medlem
  • 15 nov 2020

Den 18 november välkomnar Djurgården Fotboll alla medlemmar till ett digitalt medlemsmöte.

Ett prövande år är snart till ända. Ändå är det långt från över, vi är fortfarande mitt i en pandemi som förändrar vår verklighet och verksamhet på många sätt. På grund av de rådande omständigheterna och de riktlinjer som Regeringen och Folkhälsomyndigheten satt upp hålls den här gången medlemsmötet digitalt kl. 18:00 den 18 november 2020. 
 
Mötet kommer att sändas från Tele2 Arena. Mer information om vilken länk du som medlem loggar in på kommer senare under månaden via mejl i takt med att mötet närmar sig.
 
Mötet kräver föranmälan per medlem. Anmäl dig snabbt och enkelt HÄR
(OBS! Anmälan har nu stängt)

 
På mötet deltar Lars-Erik Sjöberg, ordförande, Henrik Berggren, vd, sportcheferna Bosse Andersson och Jean Balawo samt andra personer knutna till föreningen. 

Agendan

Medlemsmötet kommer till stor del handla om föreningens ekonomi, säsongskort 2021, souvenirverksamheten, Vår Stad, en ungdomsfotboll som står sig stark trots rådande tider samt en statusgenomgång av vårt herr- och damlag.
 
Det kommer att vara möjligt att ställa frågor under mötet, vilka tas upp i slutet av sändningen. Ni får gärna inkomma med frågor redan nu i samband med anmälan till medlemsmötet. I anmälningslänken till mötet finns den möjligheten.
De frågor vi inte hinner behandla under livesändningen kommer att adresseras senare i andra forum.
 
För de medlemmar i Djurgården Fotboll som inte har möjlighet att delta den 18 november kommer mötet att sammanfattas och publiceras i efterhand på DIF.se.
 
När? Onsdag18 november 
Tid? 18:00
 
Välkomna!
 
Inte medlem? Här kan du gå med

Senaste nyheter

Relaterat