Företag

Medlemmar kan köpa biljetter till DIF-Mjällby på tisdag

  • Biljetter
  • Herrar
  • A-lag
  • 15 aug 2021

Den numera utökade kapaciteten på Tele2 Arena ger medlemmar förtur att köpa biljetter till den kommande hemmamatchen mot Mjällby.

I takt med att restriktionerna lättat ligger publikkapaciteten på Tele2 Arena numera på 9259 åskådare som kan släppas in på arenan. Det innebär att när våra 8400 säsongskortsinnehavare bokat sina platser - vilket kan göra fram till måndag den 16 augusti kl. 23.59 - kommer det att finnas biljetter kvar som släpps till försäljning tisdag 17 augusti kl. 10.00 till alla medlemmar i DIF Fotboll.

I nuläget peakar vi med ett nyligen slaget medlemsrekord på 18344 medlemmar så det lär finnas ett stort intresse för biljetterna och det är först till kvarn som gäller. Varje medlem kommer att få förtur att köpa maximalt 6 biljetter till matchen fram tills att det är slutsålt

För dig som ännu inte är medlem i DIF Fotboll kan det i så fall vara läge att bli det nu, där förtur till attraktiva biljettsläpp (exempelvis derbyn och Svenska Cupen) är en av många fördelar tillsammans med t.ex:

- Två nummer av medlemstidningen Djurgårdaren hem till brevlådan.

- Regelbundna nyhetsbrev

- Medlemspriser på souvenirer

- Inbjudan till medlemsaktiviteter

- Tillträde och rösträtt vid årsmötet samt inbjudan till informationsmöten om den löpande verksamheten.

Klicka här för att bli medlem eller läsa mer om de olika medlemskategorierna där det kan vara på sin plats att tipsa om Familjemedlemskap för 600 kr per år. Ett bra val som inkluderar hela familjen som gör inhandlandet av biljetter till matchen både smidigt och flexibelt om man vill inkludera vänner och närstående.

Vänligen notera att du behöver teckna medlemskap senast söndag 15 augusti kl. 23.59  för att kunna få förtur till att köpa biljetter till DIF-Häcken.

Mer info om biljetter till matchen hittar du här.

23 augusti, måndag 19:00Tele2 Arena

DjurgårdenMjällby AIF
0-0 (0-0)

  • Gula kortHaris RadetinacJesper GustavssonIvan Kricak
  • Domare Victor Wolf
  • Publik (Tele2 Arena)
Till matchen

Senaste nyheter

Relaterat