Företag

Djurgården och Hedvig Lindahl går skilda vägar

  • Damer
  • A-lag
  • 3 juli 2023

Djurgården och Hedvig Lindahl går skilda vägar, och vi säger tack för hennes tid i föreningen!

Hedvig Lindahl kom till Djurgården sommaren 2022 efter en lång utlandssejour med flertalet utländska klubbar och 189 landskamper på sitt cv. Djurgården och Hedvig skrev ett kontrakt till och med årets säsong, men med ett halvår kvar på kontraktet är nu Hedvigs tid i föreningen över.
– Hedvig kom till oss med mängder av erfarenhet och ledaregenskaper från sina år i internationell fotboll som har varit värdefulla för oss. Nu har vi dock enats om att bryta kontraktet. Jag vill tacka Hedvig för hennes tid i Djurgården, och önska henne lycka till framöver, säger sportchef Jean Balawo. 

Totalt blev det 15 tävlingsmatcher i Djurgården för Hedvig Lindahl.
– Djurgården och jag har kommit överens om att bryta kontraktet. Jag är tacksam för många lärdomar och nya kontakter, samt för alla som stöttat laget och mig under den här tiden. Jag önskar laget och föreningen lycka till under resten av säsongen, säger Hedvig Lindahl. 

Avslutningsvis kommenterar Djurgårdens vd Henrik Berggren så här:
– Det är alltid tråkigt att avsluta ett samarbete i förtid, men alla beslut man tar i en fotbollsförening är inte enkla. Jag vill passa på att tacka Hedvig för hennes tid i Djurgården!

Avslutningsvis riktar vi ett stort tack till Hedvig för hennes insatser i Djurgården!

Senaste nyheter

Relaterat