Företag

Tillsammans För DIF - ”En exceptionell insats”

  • 14 apr 2020

Den 21 mars startade vi igång kampanjen TillsammansFörDIF. Resultatet? En exceptionell insats från alla er i en exceptionell tid som vi befinner oss i. Stort tack.

Våra varmaste tack går ut till hela Djurgårdsfamiljen som under perioden 21 mars, då slutspelshockeyn skulle trumma igång, till kl. 17.30 den 13 april, då hemmapremiären i Allsvenskan 2020 skulle ägt rum inför ett välfyllt Tele2 Arena, köpte hela 38 281 stödbiljetter à 50 kronor styck. Redan efter 40 timmar var drygt 20 000 av dessa sålda.

Vi är oerhört tacksamma och ödmjuka inför den kraft ni utgör och den kärlek ni visar – på och utanför läktaren, under säsong och när det är glest med matcher i kalendern.
Varje köpt biljett innebär att Djurgården Fotboll och Djurgården Hockey står sig ännu starkare i dessa tuffa tider som Covid-19 försatt svensk idrott i.
 
I samband med kampanjen släpptes även en t-shirt i herr- dam, och JR-storlek i Djurgårdsbutiken. Över 1 000 stycken har sålts i skrivande stund, och vi kan inte nog tacka för att ni även stöttar oss med inköp av souvenirer och därmed klär hela huvudstaden blå.
 
Vi ser fram emot den dagen då vi ses där på läktaren igen. Tillsammans mot nya framgångar.
 
/Jenny Silfverstrand, vd Djurgården Hockey
Henrik Berggren, vd Djurgården Fotboll
 
#TillsammansFörDIF

Senaste nyheter

Relaterat