Företag

Ladda upp med mat och dryck på Annexet inför DIF - APOEL

  • Supportrar
  • 17 aug 2022

Inför onsdagens hemmamatch mot Apoel FC i playoff till Conference League bjuder vi in till uppvärmning för Djurgårdare på Annexet.

Matcherna för herrlaget duggar tätt och knappt har glädjen över Kalmar-vinsten lagt sig innan det är dags att ladda om inför hemmamötet med Apoel FC på onsdag. Matchen är det första mötet av två i det playoff som avgör vilket av lagen som spelar gruppspel i Conference League under hösten.

Inför matchen på onsdag kommer vi att öppna Annexet för Djurgårdare som vill ladda upp, snacka upp, och sjunga upp inför matchen. Det kommer att finnas mat och dryck till försäljning och även souvenirförsäljning. Observera att det är 18-årsgräns på Annexet den här eftermiddagen.

Du och dina vänner är välkomna från 16:00 fram till cirka 18:30 då det är dags att bege er mot arenan för matchen som startar 18:45. Vi kommer även att ha ett scenprogram enligt nedan:

16:00 Annexet öppnar

17:30 Markus Johannesson på scen på Annexet

17:45 Bosse Andersson på scen på Annexet 

18:30 Dags att gå mot arenan och sjunga fram Djurgår'n!

Mellan 16:00-17:00 är det happy hour vilket innebär 55 kronor för en öl. Under samma timme får du även en korv med bröd på köpet när du köper en 0,4 Norrlands Guld.

Vi kommer inte att ha några barnaktiviteter som vi hade i söndags inför Kalmar, och lokalen tar in cirka 700 personer och det är givetvis fri entré som gäller.

Observera att det är 18-årsgräns på Annexet den här eftermiddagen.

Köp biljett till matchen här!

Varmt välkommen!

Karta över området inne på Annexet:
17 augusti, onsdag 18:45Tele2 Arena

DjurgårdenAPOEL
3-0 (1-0)

  • MålskyttarVictor Edvardsen 10'Hjalmar Ekdal 54'Gustav Wikheim 65'
  • Gula kortRasmus SchüllerHaris RadetinacJacob Widell ZetterströmElias AnderssonHjalmar EkdalRöda kortRasmus Schüller
  • Domare Juxhin Xhaja
  • Publik 19122 (Tele2 Arena)
Till matchen

Senaste nyheter

Relaterat