Företag

Ladda upp på Annexet inför DIF-Kalmar

  • Herrar
  • A-lag
  • 12 aug 2022

På söndag blir det full fart med aktiviteter, musik, souvenirförsäljning samt mat & dryck i Annexet under uppladdningen inför hemmamatchen mot Kalmar på Tele2 Arena.

Matcherna duggar tätt just nu och det gäller att hålla god koll på kalendern. Ett naturligt fokus ligger givetvis på torsdagens returmatch hemma mot Sepsi i Conference League men det är samtidigt läge att redan nu planera för söndagens dramatiska allsvenska möte mot Kalmar FF på Tele2 Arena.

Avspark sker kl. 15.00 och redan vid 11.30 öppnar Annexet (Arenatorget 1 i Globen-området) upp för alla Djurgårdare. Det kommer att finnas ett rikligt matutbud med burgare, bowls och pizza samt en stor bar under balkongen, plus pannkaksstånd och bubble waffle-glass för de yngre DIF-supportrarna.

Vill du ta en öl så är det Happy Hour 11:30-12:30 och första timmen kostar ölen 55 kr. Du får också en varm korv med bröd utan kostnad vid köp av en 0,40 Norrlands kl III i baren samt vid köp av en pet läsk eller folköl i kiosken A6 under Happy Hour. 

Utöver det blir det musik och intervjuer på scenen där programmet ser ut  på följande vis:
12:30 Bosse Andersson och Henrik Berggren
13:15 Markus Karlsson och Niclas Rasck
14:00 Hampus Finndell

Det finns även souvenirförsäljning på plats för de som vill botanisera i väl valda delar av Djurgårdsbutikens digra utbud.

Välkommen på en rejäl blårandig uppladdning i Annexet - och har du ännu inte köpt biljett till matchen gör du det här. Det lär bli gott om folk på plats, i nuläget är det över 18 000 sålda biljetter till matchen.14 augusti, söndag 15:00Tele2 Arena

DjurgårdenKalmar FF
3-2 (2-0)

  • MålskyttarGustav Wikheim 14'Gustav Wikheim 39'Joel Asoro 51'Filip Sachpekidis 76'Isak Bjerkebo 87'
  • Gula kortGustav WikheimAmadou Doumbouya
  • Domare Fredrik Klitte
  • Publik (Tele2 Arena)
Till matchen

Senaste nyheter

Relaterat