Företag

Ny rehabperiod väntar för Elliot Käck

  • Herrar
  • A-lag
  • 17 mars 2023

Ett tungt bakslag för den blårandiga trotjänaren som nyligen var tillbaka i spel men nu tvingas in i en ny period av rehab.

Elliot Käck har varit en konstant i Djurgården sedan sin ankomst. Med undantag för ett år i IK Start (2018) har Elliot spelat 159 av 180 möjliga allsvenska matcher under 2015-2021. Under fjolåret tvingades dock Elliot till en operation på grund av en skadeproblematik och sedan dess har han slitit hårt med sin rehab under hela 2022 för att komma tillbaka i spel.

Läget såg också ljust ut med en efterlängtad comeback i träningsmatchen mot Las Palmas under försäsongen. Dessvärre har oturen drabbat Elliot på nytt sedan dess vilket innebär ett steg tilllbaka med ny rehab.
– Ett jättetråkigt besked där jag fått ett bakslag som gör att jag inte kommer att kunna spela fotboll på ett tag. Sedan får vi se hur långt det blir, men det vet nog ingen än. Nu handlar det om att försöka få det att lägga sig, köra rehab och hoppas på att komma tillbaka till fotbollen igen när jag är redo, berättar Elliot.

Senaste nyheter

Relaterat