Företag

Danielson är redo för återstarten: "Fullt fokus på måndagens match"

  • Herrar
  • A-lag
  • 13 sep 2019

Lagkapten Danielson om matchuppehållet i Allsvenskan och tankarna inför måndagens hemmamatch.

Det är snart en månad sedan det var hemmamatch på Tele2 Arena, då stod AFC Eskilstuna för motståndet. Efter den komfortabla 3-0-vinsten stod tre raka bortamatcher på schemat för herrlaget: en i Svenska Cupen och två i Allsvenskan. Facit efter de matcherna blev avancemang i cupen och fortsatt serieledning i Allsvenskan, och sedan kom speluppehållet för landslagets EM-kvalmatcher. Men nu äntligen drar det ihop sig för hemmamatch på Tele2 igen!

– Det har varit skönt med ett par dagar ledigt och att kunna samla ny kraft inför de kommande matcherna under hösten, säger lagkapten Danielson.

Marcus Danielson har, precis som laget, en fin säsong i ryggen och ser nu fram emot att spela match igen. Efter att Elliot Käck var avstängd i den senaste matchen har nu tränarna alla försvarsspelare tillgängliga, men i mittförsvaret blir det näpperligen några förändringar där duon Danielson och Une Larsson är stabila i sitt samspel tillsammans med övriga lagets försvarsinsatser.

Laget har tränat hårt under den matchfria perioden, men inte för hårt försäkrar Danielson när frågan kommer på tal.
– Vi ligger hela tiden på gränsen känns det som, och det gillar jag. Då pushar vi oss, och för att vi ska bli bättre tycker jag att det är helt rätt väg att gå.

Se intervjun nedan!Måndagen den 16 september är det äntligen dags för hemmamatch för herrlaget igen, köp biljett till matchen här!
16 september, måndag 19:00Tele2 Arena

DjurgårdenHelsingborgs IF
2-0 (0-0)

Till matchen

Senaste nyheter

Relaterat