Företag

Givare till Djurgårdshjärtat måste uppdatera uppgifter

  • Supportrar
  • 15 juni 2020

En uppdatering i systemet gör att du som är givare till Djurgårdshjärtat måste uppdatera dina uppgifter om du vill fortsätta vara en del av succé-supporterinitiativet.

Under 2019 lanserades supporterinitiativet Djurgårdshjärtat, och det blev en omedelbar succé. Kort beskrivet fungerar det så här: Om du registrerar dig som givare till Djurgårdshjärtat skänker du pengar för varje vinst Djurgårdens herrlag tar i Allsvenskan. Summan baseras på en krona per år föreningen har existerat, så förra året var det 128 kronor per vinst och för säsongen 2020 är det 129 kronor. Läs mer på deras sajt här.

Premiärsäsongen för initiativet resulterade i att nästan en miljon kronor (!) skänktes till Djurgården. Men inför årets säsong måste alla som registrerade sig uppdatera sina uppgifter. Vi hörde av oss till initiativtagarna och frågade varför.

– Vi har uppdaterat vår plattform rent tekniskt och örbättrat hemsidan för givarna. Vi har även lyckats förhandla ner våra transaktionsavgifter rejält, vilket ger ännu mer pengar till Djurgården, säger Peter Gönczi, en av initiativtagarna till stiftelsen.

Alla givare från 2019 måste alltså registrera sig igen?
– Ja, alla givare som gick med 2019 behöver gå in på Djurgårdshjärtat.se och gå till menyn, välja ”Uppdatera uppgifter” och uppdatera sina kortuppgifter.

När måste man senast göra det?
– Vi hoppas på att alla gör det så fort som möjligt. Det är enkelt och går väldigt fort. Dock senast 12 månader efter man har registrerat sig.

Vill ni tillägga något mer?
– Alla som jobbar med stiftelsen gör det helt ideellt. Alla pengar minus transaktionsavgift och mindre administrativa kostnader går till att hjälpa Djurgården få ännu bättre förutsättningar. Ca 95% på sista raden direkt till föreningen.

– Vi vill även passa på att tacka alla som är med och bidrar, ni är hjältar! Nu när Djurgården tvingas spela utan publik och därmed får det tuffare ekonomiskt känns det ännu viktigare att Djurgårdshjärtat kan växa, avslutar Peter Gönczi.

Om man behöver hjälp med att uppdatera sina uppgifter, hur når man er enklast då?
– Man når oss enklast via mail på [email protected]

Läs mer på deras sajt här.

Senaste nyheter

Relaterat