Företag

Publikinformation DIF - Mjällby

  • 7 mars 2020

Praktisk information för dig som ska besöka Djurgården - Mjällby idag.

Varmt välkommen till dagens match mot Mjällby AIF i den sista gruppspelsmatchen i Svenska Cupen. Här följer lite praktisk information inför ditt besök.

I och med det rådande läget rörande Coronaviruset vill vi ni läser följande rekommendation. Detta gäller speciellt om du nyligen varit utomlands.

Matchen börjar 14:30.

Taket på Tele2 Arena kommer att vara stängt och temperaturen ca 16-18 grader. Onumrerade platser.

Biljetter
Biljett köper du här eller vid biljettkassorna vid Globen och Ticket info norr vid arenan. 
Barn 0-6 år behöver ingen biljett utan medföljer gratis och sitter i förälders knä om inga stolar finns lediga.

Entréer, visitation och insläpp – Kom i tid!
Entréerna öppnar 13:30. OBS! Kom i tid. Vid ankomst från en kvart före avspark blir köerna/väntan längre och du riskerar att missa avspark. Visitation sker vid entréerna. Ha din biljett redo och se till att ha batterier i mobilen om du har mobilbiljett. 

Extra entré för familjeläktaren
Till dagens match kommer vi att öppna upp entré S för dig med biljett på familjeläktaren (se arenakarta nedan). Barnvagnar är inte tillåtna att ta med in på arenan. Barnvagnsparkering finns utanför entre S/D, medtag lås och låsvajer.

Notera att klacken är avskärmad och att det inte är möjligt att ta sig från klacken till långsidorna eller från långsidorna till klacken.

Säkerhet
Respektera spelet på planen, övrig publik och personal. Inkastande av föremål, antändande av pyroteknik eller bråk på arenan kan leda till att matchen bryts.

​Vardagliga saker du inte kan ta med in på Tele2 Arena.
  • Barnvagn
  • Paraply
  • Väskor större än 40x40x20cm
  • Motorcykelhjälm​
Souvenirer
Djurgårdsbutiken i Globen Shopping öppnar klockan 10:00 och stänger 17:00. Således finns möjlighet att handla blårandiga souvenirer såväl före som efter match. 

Lennart Johanssons Pokal
Lennart Johanssons pokal finns på plats bakom sektion 223 för den som är sugen på att titta, hålla i eller ta ett foto med pokalen.

Entre_mjallby2.jpg
7 mars, lördag 14:30Tele2 Arena

DjurgårdenMjällby AIF
1-2 (1-1)

Till matchen

Senaste nyheter

Relaterat