Företag

Tacka av Marcus Danielson på lördag

  • Herrar
  • A-lag
  • 4 mars 2020

Danielson finns på plats på Tele2 Arena i cupmatchen mot Mjällby för avtackning i halvtid.

På lördag spelar Djurgården den sista och direkt avgörande gruppspelsmatchen mot Mjällby på Tele2 Arena klockan 14:30. Seger krävs för blåränderna för att avancera till kvartsfinal, detta då Mjällby står på 6 poäng mot Djurgårdens 4 efter de inledande två gruppspelsmatcherna. 

Då kommer även Marcus Danielson att finnas på plats på Tele2 Arena då vi vill passa på att ge Marcus en ordentlig avtackning för hans fantastiska insatser i Djurgården. Marcus kom till Djurgården 2018 och hann på sina två år med att bli svenska mästare, vinna Svenska Cupen, bli utsedd till lagkapten, Allsvenskans MVP och Allsvenskans bästa back. I slutet på förra veckan blev det klart att Marcus Danielson går till kinesiska Dalian FC. 

Avtackningen kommer att ske i halvtid och vi uppmanar därför publiken att stanna kvar inne på läktaren och ge Marcus den avtackning som han förtjänar. 

Biljetter till matchen köper du här

Taket kommer att vara stängt, endast nedre etage är öppet och det är onumrerade platser som gäller. 

Köpte du cupbiljetter i samband med att du köpte säsongskort så vill vi att du har hämtat ut dina biljetter senast klockan 14:00 på fredag. Biljetterna hämtar du ut genom att logga in på ditt konto på diffotboll.ebiljett.nu
7 mars, lördag 14:30Tele2 Arena

DjurgårdenMjällby AIF
1-2 (1-1)

Till matchen

Senaste nyheter

Relaterat