Företag

Slutsålt på många sektioner till matchen mot Varberg

  • Biljetter
  • Lösbiljetter
  • 11 nov 2021

Missa inte årets sista tillfälle att uppleva Djurgården och den härliga stämningen på Tele2 Arena – köp din biljett redan nu för att vara säker på att få tag i en biljett.

När man får vara en del av att uppåt 20 000 blåränder står upp och sjunger Hey Jude inför match, när man ser glöden och glädjen i barnens ögon, när kompigäng träffas för veckans höjdpunkt, och när man får vara med om den härliga stämningen kring Djurgårdens hemmamatcher är det få andra saker som toppar det.

Nu återstår bara en hemmamatch för säsongen, och även fast den är två veckor fram i tiden är det verkligen dags att agera redan nu om du vill gå på matchen. Omkring 16 000 Djurgårdare har redan köpt biljett, vilket innebär att ett flertal sektioner redan är slut, och de bästa platserna går åt i rask takt.

Sofialäktaren / klacken (Sofia nedre slutsåld)

På Sofialäktaren skapar Djurgårdens ståplats Sveriges bästa hemmastöd och nu är alla biljetter på Sofia nedre slutsålda. Vi rekommenderar dig som vill stå på kortsidan att köpa biljett på Sofia övre (sektionerna 315-319).

Familjeläktaren

För att kunna köpa biljett till familjeläktaren behöver du gå på matchen i sällskap med barn. Här är biljettpriset reducerat så att du lättare kan ta med hela familjen. Redan nu är samtliga biljetter på Familjeläktaren slutsålda och vi hänvisar dig istället att köpa biljett till sektionerna 334-338.

Aktiv sittplats – slutsåld

I den så kallade Slakthuskurvan negligerar supportrarna stolarna och står upp och sjunger matchen igenom. Här skapas en fantastisk stämning och växelramsorna med Sofialäktaren ekar högt och länge under matcherna. Alla platser på nedre etage är slutsålda och vi hänvisar till övre etage och mer specifikt sektionerna 312-314.

Långsidorna

På både västra och östra långsidan sitter du bekvämt med utmärkt sikt över hela planen. Här finns ett flertal biljetter kvar men vill du sitta nära mittlinjen är det dags att köpa biljett omedelbart!

28 november, söndag 15:00Tele2 Arena

DjurgårdenVarbergs BOIS
2-3 (0-1)

  • MålskyttarAlexander Johansson 33'Edward Chilufya 48'Ryan Moon 55'Albin Winbo 61'Joel Asoro 90+3'
  • Domare Fredrik Klitte
  • Publik 23227 (Tele2 Arena)
Till matchen

Senaste nyheter

Relaterat