Företag

Det här händer på Djurgårdsfestivalen 

  • Föreningen
  • 6 sep 2023

Den 9 september är det dags för Djurgårdsfestivalen, före detta DIF-dagen, på Stockholms Stadion. Här är alla aktiviteter vi erbjuder för hela familjen. 

Varmt välkommen till Stockholms Stadion den 9 september från 9:00 på en heldag med Djurgården! Som arrangör står vi på fotbollssektionen men flera andra sektioner inom Djurgården kommer att vara på plats. 
På plats finns även flera av våra stolta partners och självklart har vi även massor av aktiviteter för barn, samt mat och dryck som passar alla. 
Nedan kan du läsa om allt som händer på Stockholms Stadion den 9 september. Vi ses där! 
 

PROGRAM FÖR DAGEN

09:00 Entrén på Valhallavägen öppnar
08.30-10.30 Knattematcher 
10.30-11.30 Gå-fotboll 
12.30 Djurgårdens Legendarer - Café Opera – läs mer om matchen här
14:00 Autografskrivning (Damlaget & Legendarer)
14:00 Final FIFA-turnering
14:00-16:00 DIF Podden med gäster i Blue Lounge
14.30-16.30 Knattematcher 
16:00 Festivalen slutar

Övriga föreningar på plats 

Padel 

Djurgårdens yngsta förening, Padel, tar med sig hela sitt populära sortiment av padelprodukter, erbjuder specialpris på årsmedlemskap, anmälan till Klubbmästerskap och Padelgolf. Och sist men inte minst låter vi alla testa sina racket-skills mot bollmaskinen Abbe (döpt efter Abgar Barsom) och Mini-padel-duellera mot A-lagskaptenen Alex och ”The real Abbe”. 

Fäktning 

Vi i DIF fäktning kommer att visa upp fäktning, lektionsgivning samt låta aktiva provsticka på ledare. Inga förkunskaper eller särskild utrustning behövs. Vi har allt, så full fart framåt!   

Hockey 

Här kan du träffa representanter från kansliet, utvalda damspelare och även testa på en hel del aktiviteter. Det blir hockeyspel, teknikbana och olika tävlingar med fina priser. 

Genom vår medverkan hoppas vi ge dig som supporter, Djurgårdare eller helt enkelt bara besökare en chans att lära känna oss bättre, så titta gärna förbi oss för en bättre inblick i vår verksamhet och förhoppningsvis en ökad kännedom kring DIF Hockey. 

Kampsport 

Vi är glada att kunna erbjuda er en dag fylld med spännande möjligheter att utforska två olika kampsportsvärldar: thaiboxning och BJJ (Brasiliansk Jiu-Jitsu). Oavsett om du är nybörjare eller har tidigare erfarenhet inom kampsport så är detta din chans att prova på och lära dig grunderna i dessa två dynamiska discipliner. Våra erfarna instruktörer kommer att guida dig genom passen och ge dig en smak av tekniker, rörelser och principer som utmärker thaiboxning och BJJ. Ta med nyfikenheten och energin, och låt oss tillsammans utforska världen av kampsport på Djurgården. 

09:30 - 10:15: Thaiboxning Prova På-Pass 
10:30 - 11:15: BJJ (Brasiliansk Jiu-Jitsu) Prova På-Pass 
11:30 - 12:15: Thaiboxning Prova På-Pass 
12:30 - 13:15: Thaiboxning Prova På-Pass 
13:30 - 14:15: BJJ Prova På-Pass 
14:30 - 15:15: Thaiboxning Prova På-Pass 

OBS! Schema och tider är preliminära och kan ändras på plats beroende på faktorer som antal deltagare och praktiska omständigheter. 
Vi ser fram emot att välkomna er till en spännande dag med thaiboxning och BJJ-provpass under Djurgårdsfestivalen! 

Förutom ovan nämnda alliansföreningar kommer även Bordtennis, Cykel, Golf, Bandy och Beachsoccer att vara på plats.
 

Barnaktiviteter 

Upplev Djurgårdsfestivalen för de allra minsta med ett besök på Blue Boulevard och vår pysselhörna. Här kan du få ansiktsmålning, gnuggistatueringar, pärla ditt eget DIF-armband och färglägga din egen Adidasteckning. För dig som vill testa dina fotbolls-skills kan du göra detta tillsammans med TOCA, ett världsledande teknikkoncept som Anders Svensson tagit till Sverige. 
 

Övriga aktiviteter 

Blue lounge med bar, DJ & intervjuer samt street corner där flaggmålning och även flertalet supportergrupper kommer att finnas på plats. 
Projektgruppen Djurgården Ungdoms Historia, med Johan Werner i spetsen, närvarar för att berätta om vår historik inom ungdomsfotbollen, men också för att lyssna på alla som kan bidra med ytterligare historier från ledare, spelare, förälder, funktionär eller domare inom Djurgården. Utöver det anordnas det även en tipspromenad där du kan testa dina DIF-kunskaper.
 

Partners 

Följande partners till Djurgården Fotboll finns på plats för att träffa just dig, och erbjuda tävlingar och annat roligt. 

adidas  
Stadium  
Effektiv  
BetterYou 
Ecokraft  
Volkswagen Stockholm
Nordic Wellness  
Dybecks Bygg  
Infometric 
Biocool

Detta och mycket mer kommer att hända och finnas på plats på Stockholms Stadion den 9 september. Ta med dig vänner och familj så ses vi där! 
 

Souvenirer

På Djurgårdsfestivalen kommer det att finnas ett härligt sortiment av souvenirer att välja på samt ett antal erbjudanden. Notera att dessa erbjudanden endast gäller under själva festivalen på Stadion, alltså inte på nätet.
Nedan ser du ett av de tillgängliga erbjudanden som finns på plats:

Senaste nyheter

Relaterat