Företag

Fjärdetröjan säljs i begränsad upplaga med start lördag 10:00

  • Herrar
  • A-lag
  • 18 okt 2019

Tröjan som spelarna bar i 1-0-vinsten borta mot Malmö FF säljs i Djurgårdsbutiken från och med lördag 10:00.

Inför bortamatchen mot Malmö FF den 25 augusti tryckte vi upp en fjärde matchtröja för säsongen 2019 då våra tre ordinarie matchställ ansågs för lika hemmalagets tröja. Ingen har väl glömt den sköna 1-0-vinsten efter den helgjutna laginsatsen, Buyas mål, och Tommi Vaihos straffräddning? Det är en tröja laddad med väldigt fina minnen och en av 2019 års mest imponerande insatser i Allsvenskan.

Vi kommer även att spela i tröjan i måndagens match borta mot IFK Göteborg, så förhoppningsvis är den laddad med ännu fler fina minnen efter den matchen.

Många har hört av sig och frågat om möjligheten att få tag i en sådan tröja och nu har vi lyckats ta fram cirka 120 exemplar i storlekarna S, M, L, XL, och XXL.

Tröjorna finns att köpa i Djurgårdsbutiken i Globen Shopping på lördag den 19 oktober från och med att butiken öppnar klockan 10:00. Tröjan kostar 1 099 kronor och det är de enda exemplar som finns att tillgå, så vill du vara säker på att få tag i ett exemplar är din bästa möjlighet att besöka butiken så tidigt som möjligt på lördag. Eventuellt osålda exemplar släpps på DIFshop.se på tisdag.

Följ Djurgårdsbutiken på Instagram för de senaste souvenirerna året runt, samt snabbast möjliga uppdatering kring fjärdetröjan och lagerstatus inför eventuell försäljning på DIFshop.se under tisdagen.

Alltså: Tröjan släpps i begränsad upplaga i Djurgårdsbutiken i Globen Shopping klockan 10:00 på lördag den 19 oktober.

Senaste nyheter

Relaterat