Företag

Vi ses på Annexet inför lördagens premiär

  • Herrar
  • A-lag
  • 29 mars 2023

Välkommen till Annexet på lördag inför den allsvenska premiären på Tele2 Arena! Träffa kompisar, ät och drick, samt ta del av våra barnaktiviteter, musik, souvenirförsäljning och intervjuer på scen.

Äntligen stundar herrarnas premiär i Allsvenskan. På lördag 17:30 är det avspark för matchen, men Djurgårdsdagen i Globenområdet är mycket längre än så. Redan 13:00 öppnar vi dörrarna på Annexet där alla som är Djurgårdare är välkomna att umgås och ladda upp inför matchen.

Åldersgräns är 18 år i dörren men barn i målsmans sällskap är självklart välkomna. Det kommer att finnas mat och dryck till försäljning och under den första timmen får man en korv med bröd för 10 kronor. Är man mindre hungrig men desto törstigare och gillar öl så blir man skyldig 60 kronor för en stor fatöl. Observera att dessa priser endast gäller mellan klockan 13 och 14.

I matväg kommer Galet Gott att finnas på plats med 2 foodtrucks där de serverar hamburgare, och även Rollys Pizza finns på plats och serverar just pizza.

Det finns även souvenirförsäljning på plats för de som vill botanisera i väl valda delar av Djurgårdsbutikens digra utbud. Djurgårdsbutiken kommer att att ha ett specialpris på matchtröjan från 2022.

För barnen
Ansiktsmålare och ballongpirater kommer att finnas på plats inne på Annexet från klockan 13-16.
Korv med bröd kostar 10 kronor första timmen, därefter kostar det något mer.

Scenprogram
Vid 16:00 välkomnar vi Peter Kisfaludy upp på scen för att prata upp matchen mellan hans tidigare lag och hans nuvarande. Sedan följer Bosse Andersson, och därefter Magnus Pålsson som berättar om läget i truppen efter 1-0-segern borta mot Häcken i premiären och hur känslorna är inför hemmapremiären på söndag mot KIF Örebro på Grimsta IP.

Hitta till entrén
Entrén till Annexet är samma som vid tidigare tillfällen vi har samling där, alltså vid Globens entré 3.

Välkommen på en blårandig uppladdning i Annexet! Har du ännu inte köpt biljett till matchen gör du det här.

1 april, lördag 17:30Tele2 Arena

DjurgårdenBrommapojkarna
3-1 (2-0)

  • MålskyttarHampus Finndell 16'Gustav Wikheim 43'Hampus Finndell 51'Marijan Cosic 60'
  • Gula kortHampus FinndellRasmus Schüller
  • Domare Andreas Ekberg
  • Publik 22373 (Tele2 Arena)
Till matchen

Senaste nyheter

Relaterat